Csoportos órák/ órarend

A nyári időszakban a CSÜTÖRTÖKI órák rendje:
a 3D Yoga ezen a napon szünetel szeptemberig,
– a TripleX drill bejelentkezéssel vehető igénybe.
Minimum létszám 4 fő.
Kérjük, CSAK AZNAP 15 óráig jelezd részvételi szándékodat az alábbi elérhetőségeken:
– sms-ben: + 36 30 361 7524
– e-mailben: csilla@gerinckoncepcio.hu
15 óra után értesítjük a jelentkezőket, hogy az óra meg lesz-e tartva vagy sem.
Köszönjük a megértéseteket!

FIGYELEM!
Nyári szabadságom ideje alatt az óráim szünetelnek (nincs helyettesítés):
– július 11-28-ig,
– augusztus 19-25-ig.

Yogaloft etikett

Kérünk, az alábbi etikettet olvasd el és tartsd tiszteletben, hogy mindenki számára zavartalan élmény és kikapcsolódás legyen a Yogaloft óráin való részvétel. Köszönjük!

 

Kezdő időpontÓratípusIdőtartamDíj
Hétfő18:00SpineUp! gerinctréning Csillával60 perc2000 Ft
Hétfő19:153D Yoga Csillával75 perc2000 Ft
Csütörtök17:00TripleX drill Csillával - BEJELENTKEZŐS!70 perc2000 Ft
Csütörtök18:303D Yoga Csillával - SZÜNETEL!75 perc2000 Ft

Bérlet, ajándék órajegy, ajándék bérlet

10+1 alkalmas bérlet: 20 000 Ft (minden órámra felhasználható, átruházható, időkorlát nélküli)

Ha ajándékozni szeretnél, igényes, elegáns ajándék órajegy és bérlet vásárlására is van lehetőség a fenti árakon.

 

Yogaloft Budapest

V., Hercegprímás utca 13.
(kapukód: KULCS 1313, kertben hátul jobbra)
Budapest, Magyarország


 

Csoportos óráim

SpineUp! gerinctréning

Lágy zenék, kreatívan komponált, áramló gyakorlatsorok.
Erre az órára elsősorban hölgyeket (és jó ritmusérzékű urakat) várok, mivel a balettból, jazz táncból vett mozdulatokkal, kellemes lounge-zenékre komponált, kreatív gyakorlatsorokkal dolgoztatjuk meg a gerincünket.
A tréning kiválóan alkalmas a civilizált (ülő) életmódból adódó gerincpanaszok (hát- és derékfájás, rossz tartás stb.) megelőzésére, megszüntetésére. Lényege a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében részt vevő izmok erősítése, nyújtása, a stabilitásért felelős mélyizmok trenírozása, az egyensúly fejlesztése. Nem csupán fejlesztő-gyógyító hatású, hanem tetőtől-talpig mindent megmozgat, erősít, karcsúsít, egyensúlyt és koordinációt fejleszt, valamint mentálisan is tökéletesen kikapcsol.
Kismamáknak is jó szívvel ajánlom!

 

3D Yoga

Jóga a nyugati ember számára, gyógytornász-gerincedző vezetésével
Tudatosan felépített, áramlásszerűen végzett gyakorlatsorokból álló óra, mely komoly terhelést jelent az izmoknak és tökéletes mobilizációt a fasciarendszernek. Mindezt maximális gerinc- és ízületvédelem mellett. Bár az óravezetés csendes, a mozgás üteme lassú, igazi kihívás végigcsinálni ezeket a gyakorlatsorokat. Teljes körű testedzés, fókuszban azért természetesen a gerinccel. Nincsenek extrém hajlékonyságot, ügyességet igénylő feladatok.
A 3D Yoga a klasszikus jóga ászanákra építkezve, a gerinctornából vett mozgáselemekkel egy rendkívül erőtpróbáló edzést jelent, melynek fő célja az erő és a hajlékonyság fejlesztése, a mobilitás és stabilitás fokozása, a gerinc karbantartása, ezáltal egy funkcionálisan egészséges test elérése.

TripleX drill

A gerincbántalmak kezelésére fejlesztett módszer, a TripleX training csoportos óraváltozata, mely saját testsúlyos gyakorlatokat használ, azokat sorozatokká építve biztosítja az áramlásszerű testmozgást. Rengeteg mobilizáló és stabilizáló, egyensúlyt és koordinációt fejlesztő gyakorlatot tartalmaz, a folyamatos gyakorlatsoroknak és a beépített magasabb intenzitású részeknek köszönhetően a keringési rendszerre is jótékony hatású. Az egyes izomcsoportok terhelését váltogatjuk egymással, így egy kiegyensúlyozott, nem savasító, jóleső fáradtságot okozó edzéstípus. A sok mobilizáló gyakorlatnak köszönhetően az ízületi mozgékonyságot kiválóan fejleszti. Ennek és a stabilizáló gyakorlatoknak köszönhetően a deréktáji panaszok kezelésének egy modern, élvezetes, kihívást jelentő alternatívája.
Benti edzőcipő viselése ezen az órán ajánlott a keringésfokozó gyakorlatok végzéséhez.

TripleX mobility

Egy teljes órás mobilizálás, mely során egyszerű, könnyen követhető gyakorlatokkal lazítjuk az izmokat, mobilizáljuk a fasciákat, ezzel elérve, hogy ízületeink újra az egészséges mozgástartományban mozoghassanak. A legtöbb mozgásszervi, ízületi probléma a kötött, rugalmatlan szöveteknek köszönhetően alakul ki hosszú távon. A mobilizálással felszabadítjuk a letapadt szöveteket és visszaadjuk testünknek a mozgás szabadságát. Hihetetlen gyors fejlődés, állapotjavulás figyelhető meg a mobilizáló gyakorlatok rendszeres végzésével.
Az ülő életmódot kiválóan kompenzáló óratípus. A derék- és nyakfájdalmakat hatékonyan csökkenti.