Csoportos órák/órarend

A TripleX gerincközpontban gyógytornászok és magasan képzett trénerek vezetésével vehetsz részt gerincbarát órákon.
Edzettségi szintednek megfelelően több óratípusból is választhatsz.
Az egyes óratípusok ismertetőjét lásd az oldal alján! ⇓⇓⇓

ÁTMENETI, KÖTELEZŐ SZABÁLYOK A MEGELŐZÉS ÉRDEKÉBEN:
 • Az órákon a maximális létszám: 10 fő
 • A korlátozott létszám miatt a bejelentkezés KÖTELEZŐ
 • Kérlek, csak akkor jelentkezz be, ha tényleg jössz, ne vedd el a helyet más elől!
 • Délutáni-esti órákra bejelentkezés csak aznap 10-16 h között (lemondás is 16 óráig)
 • Reggeli órákra bejelentkezés előző nap 10-16 h között (lemondás is 16 óráig)
 • Bejelentkezés telefonhívással, teljes név megadásával: + 36 30 361-7524
 • A le nem mondott (vagy későn lemondott) jelentkezést a következő órán ki kell fizetni.
 • Nagyméretű saját törölköző (ami teljesen fedi a szőnyeget) használata az órákon kötelező! Törölközőbérlésre nincs lehetőség.
 • Max. 5-10 perccel előbb érkezz (ne előbb) és az óra után is igyekezz minél kevesebb időt eltölteni a zárt öltözőben.
 • Érkezéskor használd a kihelyezett kézfertőtlenítő gélt!
 • A maszkviselés az öltözőben ajánlott, az órákon nem muszáj.

Mindig ellenőrizd az órarendet, ha jönnél és ne felejts el BEJELENTKEZNI: + 36 30 361-7524
Várunk Benneteket szeretettel!

TripleX gerincközpont házirend

Kérünk, az alábbi etikettet olvasd el és tartsd tiszteletben, hogy mindenki számára zavartalan élmény és kikapcsolódás legyen a Yogaloft óráin való részvétel. Köszönjük!

 

Kezdő időpontÓratípusIdőtartamDíj
Hétfő18:00SpineUp! gerinctréning Csillával60 perc2000 Ft
Hétfő19:153D Yoga Csillával75 perc2000 Ft
Kedd18:00TripleX mobility Csillával60 perc2000 Ft
Kedd19:15Funkcionális köredzés Ádámmal60 perc2000 Ft
Csütörtök7:15Reggeli köredzés Amival60 perc2000 Ft
Csütörtök18:00TripleX drill Csillával75 perc2000 Ft

Órajegy, bérlet, ajándék órajegy vagy bérlet

Órajegy: 2000 Ft/alkalom (2020. szeptember 1-jétől 2500 Ft/alkalom)
10+1 alkalmas bérlet: 20 000 Ft időkorlát nélkül (2020. szeptember 1-jétől 10 alkalmas bérlet 23 000 Ft időkorlát nélkül)
Fizetés kizárólag készpénzben lehetséges.

Ha ajándékozni szeretnél, igényes, elegáns ajándék órajegy és bérlet vásárlására is van lehetőség a fenti árakon.

 

TripleX gerincközpont

V., Hercegprímás utca 13.
(kapukód: KULCS 1313, kertben hátul jobbra)
Budapest, Magyarország


 

Csoportos órák ismertetője

SpineUp! gerinctréning
középhaladó óra

Lágy zenék, kreatívan komponált, áramló gyakorlatsorok.
Erre az órára elsősorban hölgyeket várok. A balettból, jazztáncból vett mozdulatokkal, kellemes lounge-zenékre komponált, kreatív gyakorlatsorokkal dolgoztatjuk meg a gerincünket.
A tréning kiválóan alkalmas a civilizált (ülő) életmódból adódó gerincpanaszok (hát- és derékfájás, rossz tartás stb.) megelőzésére, megszüntetésére. Lényege a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében részt vevő izmok erősítése, nyújtása, a stabilitásért felelős mélyizmok trenírozása, az egyensúly fejlesztése. Nem csupán fejlesztő-gyógyító hatású, hanem tetőtől-talpig mindent megmozgat, erősít, karcsúsít, egyensúlyt és koordinációt fejleszt, valamint mentálisan is tökéletesen kikapcsol.
Kismamáknak is jó szívvel ajánlom!

 

3D Yoga
haladó óra

Jóga a nyugati ember számára, gyógytornász-gerincedző vezetésével
Tudatosan felépített, áramlásszerűen végzett gyakorlatsorokból álló óra, mely komoly terhelést jelent az izmoknak és tökéletes mobilizációt a fasciarendszernek. Mindezt maximális gerinc- és ízületvédelem mellett. Bár az óravezetés csendes, a mozgás üteme lassú, igazi kihívás végigcsinálni ezeket a gyakorlatsorokat. Teljes körű testedzés, fókuszban azért természetesen a gerinccel. Nincsenek extrém hajlékonyságot, ügyességet igénylő feladatok.
A klasszikus jóga ászanákra építkezve, a gerinctornából vett mozgáselemekkel kombinálva egy rendkívül erőt próbáló testedzés, melynek fő célja az erő és a hajlékonyság fejlesztése, a mobilitás és stabilitás fokozása, a gerinc karbantartása, ezáltal egy funkcionálisan egészséges test elérése.

TripleX drill
középhaladó óra

A gerincbántalmak kezelésére fejlesztett módszer, a TripleX training csoportos óraváltozata, mely saját testsúlyos gyakorlatokat használ, azokat sorozatokká építve biztosítja az áramlásszerű testmozgást. Rengeteg mobilizáló és stabilizáló, egyensúlyt és koordinációt fejlesztő gyakorlatot tartalmaz, a folyamatos gyakorlatsoroknak és a beépített magasabb intenzitású részeknek köszönhetően a keringési rendszerre is jótékony hatású. Az egyes izomcsoportok terhelését váltogatjuk egymással, így egy kiegyensúlyozott, nem savasító, jóleső fáradtságot okozó edzéstípus. A sok mobilizáló gyakorlatnak köszönhetően az ízületi mozgékonyságot kiválóan fejleszti. Ennek és a stabilizáló gyakorlatoknak köszönhetően a deréktáji panaszok kezelésének egy modern, élvezetes, kihívást jelentő alternatívája.
Ha cipőben jobban érzed magad, ezen az órán benti cipőt viselhetsz.

TripleX mobility
kezdő óra

Egy teljes órás mobilizálás, mely során egyszerű, könnyen követhető gyakorlatokkal lazítjuk az izmokat, mobilizáljuk a fasciákat, ezzel elérve, hogy ízületeink újra az egészséges mozgástartományban mozoghassanak. A legtöbb mozgásszervi, ízületi probléma a kötött, rugalmatlan szöveteknek köszönhetően alakul ki hosszú távon. A mobilizálással felszabadítjuk a letapadt szöveteket és visszaadjuk testünknek a mozgás szabadságát. Hihetetlen gyors fejlődés, állapotjavulás figyelhető meg a mobilizáló gyakorlatok rendszeres végzésével.
Az ülő életmódot kiválóan kompenzáló óratípus. A derék- és nyakfájdalmakat hatékonyan csökkenti. Kezdőknek, derékfájósoknak, gyógytorna után lévő pácienseknek, kismamáknak is maximális biztonsággal végezhető óra.

Funkcionális köredzés
középhaladó óra

Egészséges, sokrétűen fejlesztő, változatos eszköztárral és gyakorlatanyaggal dolgozó edzéstípus. 5-6 állomást alakítunk ki, melyeknek feladatait megadott időn belül kell végezni, majd ezután továbbmenni a következő állomásra. Az egymás követő gyakorlatok más és más funkciót, izomcsoportot érintenek, így a túlsavasodást ki tudjuk küszöbölni, ezzel pedig segíteni a helyes mozgásmintákkal történő testedzést. A gyakorlatok között szerepelnek erőt, stabilitást, koordinációt fejlesztő, illetve keringésfokozó feladatok. Sok eszközt használunk, ennek köszönhetően színes, változatos óratípusra számíts. Mint minden óra a TripleX Gerincközpontban, ez is gerincfókuszú edzésforma a funkcionális tréninget kedvelőknek.
Ha cipőben kényelmesebb számodra az edzés, ezen az órán viselhetsz benti cipőt.

 

Kapcsolat

Cikkek

© Almásy Csilla Gerinckoncepció